info@nakladanika.hrKorisnička podrška

VELIKA KNJIGA RAZVOJNIH AKTIVNOSTI od rođenja do 3 godine

139.00 kn 135.00 kn

Zabavne igre i aktivnosti koje potiču bebin razvoj u najvažnijim prvim godinama


Format:    16x23 cm
ISBN:    978-953-7685-22-5
Broj stranica:    273, crno-bijelo
Uvez:    meki

Izdavač:    PLANET ZOE, VELIKA GORICA

Razdoblje od rođenja do treće godine izuzetno je važno u razvojnom smislu. Upravo u prvim, odlučujućim i čarobnim godinama počinju se razvijati sve djetetove sposobnosti, mišljenje, emocije i govor, a mozak je najsposobniji za razvoj. Zato ne čekajte, igrajte razvojne igre sa svojim mališanom!

U knjizi se opisuju najrazličitije igre za poticanje tjelesnog, intelektualnog i emocionalnog razvoja od rođenja do 3 godine. Knjiga je prepuna zabavnih  pjesmica za bebe i mališane, zagonetaka, igrokaza, igara i aktivnosti za svaki od 36 „razvojnih“ mjeseci. Sve su aktivnosti razdijeljene po mjesecima. Zajednička im je svrha poduprijeti razvoj različitih sposobnosti u pravo vrijeme, te pomoći mališanu u prvim koracima otkrivanja životnih interesa.

Ovdje su na jednom mjestu skupljene motoričke, glazbene i kreativne igre, igre za razvoj govornih i mentalnih vještina. Neke od njih već stoljećima obavljaju svoje razvojne zadaće.  Druge su sasvim mlade, nastale na temelju rezultata suvremenih znanstvenih istraživanja. No, sve izvrsno služe istom cilju: razvoju i zabavi vašeg mališana.