ABECEDA kroz igru

ABECEDA kroz igru
Autor:
Mirjana Martan
Ilustrator:
Format:
Broj stranica:
ISBN, Izdavač:
Uvez:
Cijena:
69,00 kn
Internet cijena:
69,00 kn
Vaša ušteda:
- kn

ABECEDA kroz igru je interaktivni DVD-video koji pomaže djetetu da savlada osnovno znanje o slovima u vrtiću, predškoli, pa čak i u prvom razredu osnovne škole.
Ovaj interaktivni DVD je rađen na principu slikovnih kartica (flash cards) te je izvrsna pomoć za učenje slova kod djece koja tek uče slova, djece koja imaju problema sa koncentracijom, te kod djece koja teže izgovaraju određene glasove.

 

    

DVD interaktivni video

ABECEDA kroz igru

Korištenje

Sva izdanja na DVD-u namijenjena su gledanju i igranju uz pomoć DVD playera i daljinskog upravljača.

Dob

Svi DVD-i su namijenjeni djeciod 2 do 6 godina, za upoznavanje sa osnovnim znanjima, pregledavanje ili utvrđivanje poznavanja određenog područja kroz interaktivne igre.

 

Interaktivni DVD omogućava djetetu da kroz gledanje videa, uz pomoć daljinskog upravljača, aktivno sudjeluje u procesu učenja, da ponavlja određene scene, da traži odgovore te da samo određuje ritam učenja ovisno o sposobnosti koncentracije, audutivne i vizualne percepcije te već stečenih znanja.
DVD je rađen na principuslikovnih kartica (flash cards) te omogućuje lakše učenje i pamćenje povezivanjem slika i riječi (mnemotehnika).
Ovaj jedinstveni hrvatski proizvod pomaže u razvijanju djetetovih saznanja, učenju slova i pojmova te u razvoju motorike kroz vježbanje mentalnog procesa.

Video isječak pogledajte na: