BROJEVI kroz igru

BROJEVI kroz igru
Autor:
Mirjana Martan
Ilustrator:
Format:
Broj stranica:
ISBN, Izdavač:
Uvez:
Cijena:
69,00 kn
Internet cijena:
69,00 kn
Vaša ušteda:
- kn

 


Opis

Interaktivni DVD omogućava djetetu da kroz gledanje videa, uz pomoć daljinskog upravljača, aktivno sudjeluje u procesu učenja, da ponavlja određene scene, da traži odgovore te da samo određuje ritam učenja ovisno o sposobnosti koncentracije, audutivne i vizualne percepcije te već stečenih znanja.
DVD je rađen na principuslikovnih kartica (flash cards) te omogućuje lakše učenje i pamćenje povezivanjem slika i riječi (mnemotehnika).
Ovaj jedinstveni hrvatski proizvod pomaže u razvijanju djetetovih saznanja, učenju slova i pojmova te u razvoju motorike kroz vježbanje mentalnog procesa.

Dob

Svi DVD-i su namijenjeni djeciod 2 do 6 godina, za upoznavanje sa osnovnim znanjima, pregledavanje ili utvrđivanje poznavanja određenog područja kroz interaktivne igre.

Korištenje

Sva izdanja na DVD-u namijenjena su gledanju i igranju uz pomoć DVD playera i daljinskog upravljača.

Dopuštena je upotreba DVD-a u nekomercijalne svrhe neprofitnim ustanovama, kao i upotreba u ustanovama za predškolski odgoj, školama i knjižnicama.

 

Brojevi kroz igru
 

Brojevi kroz igru

 


BROJEVI kroz igru je interaktivni DVD-video koji pomaže djetetu da savlada osnovno znanje o brojevima u vrtiću i predškoli. 
Ovaj interaktivni DVD je rađen na principu slikovnih kartica (flash cards) te je izvrsna pomoć za učenje brojeva kod djece koja tek uče brojeve, brojanje, redne brojeve te osnove zbrajanja, kao i kod djece koja imaju problema sa koncentracijom.

Video isječak pogledajte na: