CD Matematika 1-4

CD Matematika 1-4
Autor:
Mirjana Martan
Ilustrator:
Format:
Broj stranica:
ISBN, Izdavač:
Uvez:
Cijena:
69,00 kn
Internet cijena:
69,00 kn
Vaša ušteda:
- kn

Kompletno gradivo matematike za niže razrede osnovne škole na jednom CD-u!

 

CD Matematika 1-4 je edukativni, interaktivni CD za ponavljanje i vježbanje matematike od prvog do četvrtog razreda osnovne škole. Obuhvaćeno je kompletno gradivo matematike za niže razrede, sa repetitorijem, zadacima u interaktivnom obliku i animiranim primjerima, uz mogućnost ispisivanja listića sa zadacima za svaku cjelinu sa ili bez rješenja.

Iz recenzijeJednostavan za korištenje i pristupačan djeci u nižim razredima osnovne škole, ovaj CD na jednostavan i praktičan način omogućava ponavljanje, vježbanje i utvrđivanje gradiva iz matematike.... CD je namijenjen učenicima od prvog do četvrtog razreda osnovne škole, njihovim roditeljima i učiteljima u svrhu  slučajnog ili sustavnog ponavljanja i uvježbavanja gradiva. Primjena CD-a omogućava produktivno i reproduktivno ponavljanje, te omogućava učeniku svladavanje osnovnih matematičkih sadržaja na stupnju automatizacije koji je osnovni preduvjet za uspješno svladavanje složenijih sadržaja u daljnjem školovanju. Ponavljanje gradiva je jednako važno (ponekad i važnije) od  obrade, te je nužno učenike dodatno motivirati za ovaj način stjecanja znanja, vještina i navika. Novim generacijama učenika interaktivno učenje predstavlja zadovoljstvo, te će ovaj CD doprinijeti motivaciji za redoviti rad, a time i razvijanju radnih navika koje predstavlja najvažniju ulogu škole....

 

 

Sadržaj CD-a Matematika 1-4

 

Glavni izbornik

Matematika 1-4

Glavni izbornik nudi 8 tema za odabir: brojevi, Zbrajanje, Oduzimanje, Množenje, Dijeljenje, Više računskih operacija, Mjerne jedinice i Geometrija.

 

Podizbornici

Matematika 1-4

Svaka tema ima mogućnost odabira dodatnih izbornika, odnosno novih tema unutar njih (ukupno 71 izbornik) za interaktivno vježbanje ili ispisivanje, te ponavljanje određenog dijela gradiva.

 

Ponavljanje - repetitorij

Matematika 1-4

Svaka cjelina ima mogućnost odabira oglednih primjera za ponavljanje određenog gradiva sa formulama i objašnjenjima, s mogućnošću čitanja na ekranu ili ispisivanja na papir.
 

 

Interaktivno vježbanje

Matematika 1-4

Odabirom podcjeline otvara se mogućnostinteraktivnog vježbanja. Svaka je vježba sastavljena od 15 pitanja, a na kraju se dobije broj točnih odgovora i postotak ispravno riješenih zadataka.
Kod netočnog odgovora ispisuje se točno rješenje za usporedbu. Brojevi se na ekranu pojavljuju slučajnim odabirom pa se svaki puta rješavaju novi zadaci.
 

 

Ispisivanje na pisač

Matematika 1-4

Svaka podcjelina ima mogućnost ispisivanjalistića sa zadacima na pisač. Zadaci se mogu ispisivati sa ili bez rješenja. Klikom na gumb "Novi zadaci" na ekranu se pojavljuju novi brojevi tako da se može ispisati neograničen broj različitih listića.
 

 

Demo verzija

U ovoj demo verziji prikazan je samo dio sadržaja (jedna podcjelina) sa CD-a Matematika 1-4...