Čista petica VII

Čista petica VII
Autor:
Mirjana Martan
Ilustrator:
Format:
Broj stranica:
ISBN, Izdavač:
Uvez:
Cijena:
86,00 kn
Internet cijena:
86,00 kn
Vaša ušteda:
- kn

Na CD-u Čista Petica VII je obuhvaćeno gradivo iz Matematike, Biologije, Geografije, Povijesti, Kemije, Fizike te iz Hrvatskog jezika za sedmi razred osnovne škole. Gradivo i pitanja su praćeni i razrađeni prema nastavnom planu Ministarstva prosvjete (HNOS) i razrađeni su po cjelinama.

 

CD Čista Petica VII je učilica prilagođena mogućnostima učenika sedmih razreda osnovne škole, a izrađena je tako da na kreativan način i kroz igru potiče interese učenika kod rješavanja zadataka. Za svaku cjelinu dobivene ocjene se upisuju u imenik pa dijete na taj način ima pregled svih rezultata testova i mogućnost da pritiskom na pojedinu ocjenu direktno otvori željeni test i ispravi svoju ocjenu.

Osim interaktivnog vježbanja učenik ima mogućnost ispisati listiće  sa zadacima (sa ili bez rješenja) za svaku cjelinu te gradivo vježbati i pismenim putem.

Uz više od 2.500 zadataka kroz testove iz svih sedam navedenih predmeta te učionice za ponavljanje i vježbanje gradiva iz matematike, na CD-u se nalazi i igralište sa 8 igara koje će djetetu pomoći u razvijanju motorike, memorije i logike. Za svaku dobro riješenu igru dijete dobiva medalju, što je poticaj da se prođe cijelo igralište i osvoje najbolji rezultati.

CD Čista Petica radi na svakom kompjutoru koji ima instalirane Windowse 98, 2000, NT, XP ili Vistu. Minimalna konfiguracija Pentium III, 256 MB RAM-a.