Povrtna avantura

Povrtna avantura
Autor:
Daniel Horvat
Ilustrator:
Daniel Horvat
Format: a4
Broj stranica: 32
ISBN, Izdavač: Daniel Horvat, vlastita naklada, 978-953-58853-0-6
Uvez: tvrdi
Cijena:
120,00 kn
Internet cijena:
80,00 kn
Vaša ušteda:
40,00 kn

“Danas se od djece već u ranoj dobi očekuje i uvjetuje da budu realni i ne rade “gluposti” s čime se više razvija racionalna lijeva strana mozga. Uz NOVE PRIČE djeca imaju priliku razvijati kreativnu desnu stranu mozga. Mašta budi kreativnost!” – Daniel Horvat, autor

Nove priče za djecu u osnovi se sastoje od edukativnih, poticajnih  i maštovitih priča prožetih emocijama u kojima se svako dijete može pronaći.

  • POTICAJNE PRIČE povrtna-avantura2

Poticajne priče govore o događajima u kojima djeca svojom upornošću i vjerom u svoje želje ostvaruju svoje ciljeve. Možda to naizgled zvuči malo nevjerojatno no razvijanjem dječjih potencijala u njihovom željenom smjeru stvaraju se osobe koje znaju što žele u svome životu.

  • EDUKATIVNE PRIČE

Edukativne priče kroz razne sadržaje upoznavaju djecu sa stvarima i njihovim nastankom te daljnjim razvojem (recimo kako je nastao i izgledao prvi avion). Isto tako i sa životinjama te njihovim ulogama u svijetu flore i faune.

  • EMOTIVNE PRIČE

Emotivne priče, svaka svojim sadržajem opisuje određenu emociju i približava je djetetu na način da ono kroz priču samo spozna svoju tjelesnu senzaciju odnosno emociju.

  • MAŠTOVITE PRIČE

Maštovite priče probuđuju maštovitu stranu dječje osobnosti koja je danas već blago zapostavljena.