TIP OF THE WEEK #1 - Moj interaktivni priručnik za osobni i profesionalni razvoj

TIP OF  THE WEEK #1 - Moj interaktivni priručnik za osobni i profesionalni razvoj
Autor:
Petar Lazarov, Kalin Babušku
Ilustrator:
Format: 12,5x19
Broj stranica: 116
ISBN, Izdavač: 978-953-7284-49-7, Naklada Nika
Uvez: meki, s klapnama
Cijena:
79,00 kn
Internet cijena:
69,00 kn
Vaša ušteda:
10,00 kn

TIP OF THE WEEK® #1 predstavlja zbirku 40 praktičnih savjeta, primjenljivih na brojne životne i poslovne izazove. Ova knjiga posvećena je njezinu veličanstvu – PROMJENI, jer su jedino promjene konstantne i sigurne te bi kao takve trebale postati dijelom naših navika. Tek kad ih u potpunosti prihvatimo i počnemo djelovati u skladu s njima, napravit ćemo iskorak i početi se razlikovati od konkurencije, kolega ili poznanika. Krenut ćemo naprijed.

 

COS model je inovativan, društveno odgovoran sponzorski model, u kojemu korist od sponzorstva nemaju samo sponzor i sponzorirani, već i krajnji kupac to jest korisnik proizvoda ili usluga (win-win-win).

SPONZOR prvog hrvatskog izdanja je Raiffeisenbank Austria (RBA), koja vam je omogućila kupnju knjige po iznimno povoljnoj cijeni od 69,00 kn (puna cijena knjige je 79,00 kn).

Ideja TIP OF THE WEEK® #1 interaktivnog priručnika za osobni i profesionalni razvoj jest da ga uvijek imate uz sebe, da mu se vraćate zatreba li vam savjet, potpora i inspiracija. Slobodno pišite, šarajte, črčkajte, lijepite, podvlačite i zapisujte komentare. Personalizirajte ga tako što ćete na početku upisati svoje ime i prezime, a onda spontano odlučite odakle ćete početi sa čitanjem.

Vaš osobni interaktivni priručnik s vama razgovara o:

Motivaciji - ne čekajte da vas netko drugi motivira, motivirajte se sami!

Buđenju kreativnosti -  kreativnost se uči.

Što je hrana za Supermana - namirnice koje će vam pomoći da nadvladate umor i lijenost.

Tajnama i pravilima uspjeha - budite profesionalci i pozitivni egoisti.

NOT TO DO u komunikaciji - izbjegavajte NE, ALI i MEĐUTIM.

Razlici između hitnog i bitnog - upravljajte vremenom na pravi način.

Važnosti promjene svi je izbjegavamo, iako je neizbježna.

Navikama uspješnih ljudi - samodisciplini.

Vještinama neverbalne komunikacije - što vaše tijelo govori umjesto vas.

Uronite u svijet promjena.

 

Iz recenzija:

Savjeti su iznimno praktični i nude mnogo korisnih informacija o organizaciji vremena, određivanju prioriteta, odnosu prema suradnicima, donoπenju odluka, kreativnom pristupu i ostvarivanju ciljeva. Pravo štivo za sve poduzetnike i one koji to tek planiraju postati! Savršen priručnik za sve one koji su spremni za promjene.

Vedrana Džanić, profesorica
osnivačica Dječjeg vrtića Čigra, vlasnica i direktorica Triset d.o.o.

_

Ova je knjiga dragocjena jer ima moć da vam zadrži pažnju na vašnim temama osobnog razvoja i omogućuje da pronađete bolju verziju sebe.

Dr. Zoran Milivojević,
psihoterapeut i pisac

_

Ono što me oduševljava je velik broj testova i upitnika kojima čitatelj može procijeniti svoja znanja, osobnost i sposobnost. Priručnik koji bih svakom poželjela kao idealan poslovni poklon.

Sandra Mihelčić
CEO Business Media Group

 

 

Autori
Petar Lazarov, Kalin Babušku

 

Vanjski suradnici

Kata Ivanković Marić,zaljubljenica u čarobni proces stvaranja knjige na mukotrpnom putu od ideje do konačnog ukoričavanja, obožava kreativnost i promjene.

Davorka Biondić Vince ,vlasnica i direktorica tvrtke BIONDI d.o.o. trenerica je timova nabave i prodaje u domaćim i stranim kompanijama, motivacijska govornica i predavačica. Autorica je knjige „Kako uspješno pregovarati”.

Diana Kobas Desković, kreirala je MAMFORCE©, znak kvalitete organizacija koje su prijatelji obitelji i žena. Pomaže u organizacijskoj promjeni i potiče žene da razviju svoje prirodne leadership potencijale.

Alis Marić, autorica je popularnog bloga o knjigama Čitaj knjigu te udomiteljica knjiga. Ne prođe dan da ne uđe u knjižaru ili knjižnicu. Obožava miris knjiga, voli lijepa i neobična mjesta za čitanje, a osobito voli – preporučivati knjige koje je pročitala.

Igor Pureta, predsjednik Uprave Grawe Hrvatska d.d. voli motivirati ljude, a zna i kako ih voditi pa je takoljubitelj leadershipa, jer ga smatra ključnim za vođenje ljudi. Piše blog www.igorpureta.com.

dr.Ana Gifing, najveća stručnjakinja na području AntiAging medicine, autorica programa prehrane dr Gifing, poznatijeg kao krono prehrana, i osnivačica Ordinacije dr Gifing sa sjedištima u Srbiji, Hrvatskoj i u mnogim drugim zemljama.

Aleksandar Jovanovski,radi više od 15 godina kao konzultant i instruktor organizacijskog razvoja i menadžmenta u Makedoniji i regiji.

Davor Petrovski, instruktor duhovnih i borilačkih vještina. Posvećuje naročitu pažnju gradskom obrazovanju, kulturi i subkulturi, kao i retro-suvremenom trendu avangardnog življenja i preživljavanja.