Ulica Mirabel Bel

Ulica Mirabel Bel
Autor:
Larisa Mravunac
Ilustrator:
Sanja Rešček Ramljak
Format: 13x20
Broj stranica: 92
ISBN, Izdavač: 978-953-59873-0-7, Mind Ability d.o.o.
Uvez: meki
Cijena:
89,00 kn
Internet cijena:
89,00 kn
Vaša ušteda:
- kn

Ovo je divno! Svi smo mi Mirabel Bel. Uživala sam od prve do posljednje. Baš sam ponosna što imam prijateljstvo i povjerenje tako talentirane ljubavne pjesnikinje. E, moja gospođo! Zapravo je sve ljubav.
Andrea Weiss Sadeh

Ne znam što je ljepše, ime Mirabel Bel, stihovi ili sve zajedno. Čuvat ću ih kao dragocjenu tekućinu u malim staklenim bočicama, za trenutke kada posustanem, kao inspiraciju, putokaz i ohrabrenje. Zaista su predivni. Jednostavni i svježi, svakome od nas bliski. Prepoznat će to svi kojima dođu u ruke.
Gordana Ramač

Pjesnikinja vještim osjećajima dodiruje nutrinu svakoga od nas, ne tražeći da razumijemo nju, nego sebe. Svatko će se pronaći u ovim pjesmama, dotičući sebe i svoje postojanje u svijetu koji je tajanstven, čaroban, koji skriva boli, nedostajanje i moranje negdje duboko iza riječi i u riječima samima i zatim će se, kao što sam ja, zagrliti i nasmijati se sebi. Ovi su stihovi oštro istiniti, toplo ljubavni i vječno upitni, to su stihovi koje svi nosimo u sebi, ali rijetki se ohrabre pustiti ih da se čuju glasno i obaviju sve osobe u nama i oko nas istinom i vraćanjem sebi. Čitajući Larisine pjesme, svaki put iznova, osjećala sam da se razumijemo, ja i pjesnikinja, ja i stihovi, kao da ih sama pišem. Svi u sebi nosimo opisane slojeve, puteve, bjegove i strahove, a snaga je Larisinih riječi u tome što nam olakšava put do njih i razumijevanje sebe. Čitam i znam da nisam sama i da je ženska intuicija, duša i hrabrost ono što moramo podijeliti s drugima.


Mirabel Bel je čarobna, a ulica koja nosi njezino ime je životni put kojim svatko od nas korača. Ova je ulica uglačana, kamenita i bijela, ali baš po takvoj možeš koračati gledajući i preskačući vlastite prepreke da bi na kraju stigao do svoje biti, djeteta u sebi i snažne osobe koja prigrljuje svijet. Pjesnikinja nam daje putokaz do nas samih vodeći nas kroz svoju Ulicu Mirabel Bel.


 Majda Tometić