Vježbenica i CD za vježbanje matematike

Vježbenica i CD za vježbanje matematike
Autor:
Natalija Hranjec Ecimović/Mirjana Martan
Ilustrator:
Mirela Ivanković-Bielen
Format: 20.5x29
Broj stranica: 32
ISBN, Izdavač:
Uvez: meki
Cijena:
101,00 kn
Internet cijena:
89,00 kn
Vaša ušteda:
12,00 kn

Matematika je svuda oko nas. Ona nije samo suhoparno računanje, ona je puno više od toga. Može biti vrlo zabavna, ako je upoznajemo na pravi način. Ova vježbenica u kombinaciji sa zabavnim igrama na CD-u nudi nam upravo to - pravi pristup znanosti.
CD Zabavne igre s brojevima su skup zabavnih, multimedijalnih igra na CD-u uz koje djeca mogu naučiti brojeve kroz igru i zabavu te na njima prihvatljiv način.

 

 

 

Zabavne igre s brojevima pokreću se bez instalacije, direktno sa CD-a i rade na svakom kompjutoru koji ima instalirane Windowse 98, 2000, NT, XP, Vistu ili Windows 7. Pokreće se automatski ili klikom na datoteku ZabavniBrojevi.

CD Zabavne igre s brojevima također radi i na MAC OS X i Linux platformama. 

 

Sadržaj CD-a Zabavne igre s brojevima

 

Brojevi

Glavni sadržaj CD-a su igre sa brojevima, koje se sastoje od 9 zadataka koje dijete igra po redu. Svaki zadatak sastoji se od 5 nivoa, a nakon što se završi svih pet nivoa, prelazi se na sljedeći zadatak.

 

Dva stupnja težine

Igra je podijeljena na dva stupnja težine: za djecu koja tek uče i upoznavaju brojeve, te za djecu koja već znaju brojati do 10.

 

Dvorac

Nakon što se prođu svi zadaci, dolazi se do dvorca u kojem se mogu igrati zabavne tematske igre: slagalica, tražilica, bojanka, tangram i igra vješala.