Zabavne igre s brojevima

Zabavne igre s brojevima
Autor:
Mirjana Martan
Ilustrator:
Format:
Broj stranica:
ISBN, Izdavač:
Uvez:
Cijena:
66,00 kn
Internet cijena:
66,00 kn
Vaša ušteda:
- kn

Zabavne igre s brojevima su skup zabavnih, multimedijalnih igra na CD-u uz koje djeca mogu naučiti brojeve kroz igru i zabavu te na njima prihvatljiv način.

Zabavne igre s brojevima napravljene su tako da ih mogu samostalno koristiti djeca već od četvrte godine.

Svaki od devet zadataka na putu do dvorca sastoji se od pet nivoa kroz koje dijete usvaja određena saznanja. Na kraju igre dolazi se do Dvorca u kojem se mogu igrati zabavne i tematske igre: bojanka, slagalica, tražilica, tangram i igra vješala.

 

Instalacija

Zabavne igre s brojevima pokreću se bez instalacije, direktno sa CD-a i rade na svakom kompjutoru koji ima instalirane Windowse 98, 2000, NT, XP, Vistu ili Windows 7. Pokreće se automatski ili klikom na datoteku ZabavniBrojevi.

CD Zabavne igre s brojevima također radi i na MAC OS X i Linux platformama. 

 

Sadržaj CD-a Zabavne igre s brojevima

 

Brojevi

Glavni sadržaj CD-a su igre sa brojevima, koje se sastoje od 9 zadataka koje dijete igra po redu. Svaki zadatak sastoji se od 5 nivoa, a nakon što se završi svih pet nivoa, prelazi se na slijedeći zadatak.

 

Dva stupnja težine

Igra je podijeljena na dva stupnja težine: za djecu koja tek uče i upoznavaju brojeve, te za djecu koja već znaju brojati do 10.

 

Dvorac

Nakon što se prođu svi zadaci, dolazi se do dvorca u kojem se mogu igrati zabavne tematske igre: slagalica, tražilica, bojanka, tangram i igra vješala.
 

 

Igra - Demo verzija

U ovoj igri prikazan je samo dio sadržaja sa CD-a Zabavne igre sa brojevima koji se odnosi na zadatak sa brojevima na zidnom satu.