Predstavljena knjiga "Od zaposlenice do poduzetnice"

Predstavljena knjiga "Od zaposlenice do poduzetnice"

Kata Ivanković Marić, vlasnica Naklade Nika jedna je od autorica novoobjavljene knjige „Od zaposlenice do poduzetnice - cjelovit vodič za uspješan prelazak u poduzetništvo - savjeti stručnjaka i praktični primjeri".

Riječ je o prvom cjelovitom vodiču za prelazak u poduzetništvo. Pisalo ga je sedam stručnjakinja – od ekonomskih i financijskih do stručnjakinja za marketing i odnose s javnošću. To su Ivana MatićKristina ErcegovićSanela KraljićAlma SaganićKrešimira RendulićDijana Kobas Dešković i Kata Ivanković Marić. Teoriju prati pregršt praktičnih savjeta i iskustava hrvatskih poduzetnica.

 

Knjiga Od zaposlenice do poduzetnice odgovor je na potrebe žena koje razmišljaju o poduzetništvu, ali ne znaju odakle krenuti. Naime, dio žena poduzetništvom se počinje baviti kako bi se samozaposlile, ali nekima je to izbor karijere. Sve je više žena u dobi između 35 i 45 godina zasićeno radom u velikim tvrtkama i javnom sektoru, pa se odlučuju na poslovne promjene. 

Zbog toga knjiga Od zaposlenice do poduzetnice obrađuje sve faze prelaska u poduzetništvo; od prve ideje preko početka do razvoja poslovanja. Autorice svoje stručno znanje spajaju s mnogo poduzetničkog iskustva, pa knjiga zapravo ukoričuje „know-how“ za iskorak u poduzetništvo. Oni koji o poduzetništvu tek maštaju, u knjigu će se zaljubiti na prvi pogled, no dobro će doći i onima koji su već postali poduzetnici jer je uz savjete iz knjige lako unaprijediti poslovanje.

Napisano 22.01.2018

Ostale novosti: